Ansigtsbehandlinger

Hudanalyse

​Behandlingstid 30 min

En 30 minutters behandling med afrensning, der afsluttes med hudpleje efter hudtype/tilstand samt valg af et produkt og en kort behandlingvejledning, så du undgår fejlkøb i fremtiden

(ved køb af et produkt er hudanalysen gratis)

Pris for behandling 150 kr.

Basis ansigstbehandling

​Behandlingstid 60 min

Starter med en hudanalyse, dobbelt rens af ansigt og hals, peeling, en let dybderens, ansigtsmassage, maske og herefter en afsluttende cremepleje alt efter din hudtype

Pris for behandling 470 kr.

Aroma massage - optimal velvære

​Behandlingstid 60 min

Denne behandling er en afstressende massage af ansigt, skuldre, ryg og hænder, der samtidig giver huden dybdevirkende pleje. Behandlingen starter med rygmassage, rens af ansigt, hals og decolté, aromapressur, aromadrænage samt en klassisk ansigtsmassage, der forstærker produkternes balancerende effekter. Under behandlingen bruges Decléors 100% plantearomatiske aromaessence og balmer tilpasset din hudtype. De virker rensende, beroligende og fugtgivende samt normaliserende.

Pris for behandling 470 kr.

Aromaplastie

​Behandlingstid 90 min

Dette er en klassiske ansigstsbehandling, der tilpasses alle hudtyper, som er nærende og genopbyggende. Behandlingen indeholder rygmassage, dobbelt afrensning af ansigt & decolte, hudanalyse, aromatisk damp, peeling, dybderens, trykpunktsmassage, drænage samt en skøn ansigtsmassage, aromaplastie maske, varmt kompres (Oshiboris), afsluttes hermed med en hudpleje efter din hudtype.

Aromaplastie er en multiaktiv behandling som blev Decléors klassiker og signaturbehanding. Den skræddersyes specielt efter hver hudtype med omgående effekt, der både normaliserer og forebygger ubalance i huden. Aromaplastimasken er en 100% naturlig skønhedscocktail af vitaminer og proteiner, som indholder aktive ingredienser bestående af hørfrø, hvedekim og solsikke

Pris for behandling

Pris for behandling 550 kr.

Aroma expert 

​Behandlingstid 90 min

En luksus og dybdegående behandling for alle hudtyper. Behandlingen starter med rygmassage, dobbelt afrensning af ansigte, hudanalyse, aromatisk damp, peeling, dybderens, trykpunktsmassage, drænage, samt en skøn ansigtsmassage, øjenmaske, Oshiboris, behandlingen afsluttes med hudpleje efter din hudtype, lotion, serum, dag/nat creme, hals/decolte creme samt øjenserum og øjencreme. Aroma Expert er en forkælelse på højeste niveau samt en aktiverende og dybdegående behandling med din helt egen koncentreret maske der passer til netop din hudtype.

Pris for behandling 650 kr.

Aroma Express - Frokostpeeling

​Behandlingstid 30 min

Dette er en behandling til den travle kunde, som ønsker en hurtige men ikke mindst et synligt resultat samt en velvære følelse på kort tid. Her kan der vælges mellem to former for behandling. Aroma Radiance - er en opfriskende rens, peeling, en stimulerende massage, som sætter gang i mikrocirkulation, afsluttes med hudpleje efter hudtype. Aroma Discovery - som starter med rens, ansigtsmassage, derefter ansigtsmaske, og afsluttes med dybdevirkende fugtgivende produkter

Pris for behandling 350 kr.

Teenagebehandling

​Behandlingstid 45 min

Teenagebehandling er en rensende og matterende behandling til unge med uren hud, der bliver brugt aromaterapi produkter, der regulerer talgproduktionen, balancerer og fugter huden. Afrensning af ansigtet, hudanalyse, peeling, dybderens, Oshibori, maske, lotion og afsluttende cremer.

Pris for behandling 400 kr.

Dybderens

​Behandlingstid 60 min

Dette er en rensende og matterende behandling, der lever op til sit navn. Behandlingen er til uren hud, hvor der bliver brugt 100% naturlige Aromaterapi produkter, som er talg regulerende, balancerende og fugtgivende. Behandlingen starter med en dobbelt rens, hudanalyse, aromadamp, peeling, maske, Oshibori, lotion og afsluttende cremer efter hudtypen.

Pris for behandling 500 kr.

Dybderens af ryg

​Behandlingstid 60 min

Dette er en rensende, talg regulerende og balancerende behandling til uren hud på ryggen. Behandling starter med en dobbelt rens af ryg, aromadamp, peeling, dybderens, maske, lotion og afsluttende cremer

Pris for behandling 550 kr.

Decléor herre

Behandlingstid 60 min.

Dette er en meget afstressende ansigtsbehandling, som virker balancerende på en hver mands hud. Huden får ekstra næring, blødhed og glød som virker beroligende. Behanlingen startes med en velkomst rygmassage, hudanalyse, rens af ansigt, peeling, dybderens, trykpunktsmassage, drænage, maske og som sædvanligt afsluttende cremepleje. 

Pris for behandling 500 kr.

Priori frugtsyrebehandling

Behandlingstid 60 min.

Forny din hud med en professionel kemisk peeling med frugtsyre, som er en effektiv behandling der giver dig en optimal forebyggelse og forbedring af hudens ældning. 

Giver en jævn hudtone og forebygger fine linjer og rynker, som giver et yngre udseende og en frisk hud. 

Pris for behandling 540 kr.

Lifting Gua Sha

Det er en utrolig skøn behandling bestående af to behandlinger som er:

Japansk Lifting Gua Sha & kosmetisk Cupping
(Rosa Kvarts sten som taler til hjertet og kosmetiske Cupper)

Den kombineres af ansigtsløftningstekniker, der til sammen giver et fantastisk resultat, her afbalanceres kroppens organzoner ved hjælp af akupunktur punkter, lymfedrænage og ansigts massage.

Det er en behandling, som giver et ansigtløft, flot glød til huden samt mindsker poser under og hævelser over øjnene, reducere rynker og linjer, mindsker væske ophobninger, gøre arvæv blødt og hjælper til, at din hudtone bliver mere ensartet.

Behandling foregår således:
Rens af huden, peeling, gua sha, kosmetisk cupping og japansk lifting, afsluttes med kølende rosa maske og derefter cremer.

​​

Pris for behandling 650 kr.

Behandlingen kan laves som opfriskende, men for bedst resultat anbefales 10 behandlinger 1-2 gange om ugen

Microgold

Hvad er MicroGold Microchanneling?
Det er en minimalt invasiv hudforyngende behandling, der involverer en beholder med effektiv og skræddersyet mikstur med fine nåle, der begge stimulerer kroppens kollagen og hjælper med at dræne ingredienser ned under dermis. 

Pris for behandling 1200 kr.

De 24 karat guldnåle har mikrokanaler, der gør det muligt for produktet at løbe korrekt ind i huden på en kontrolleret måde. Forskellen mellem traditionel microneedling og Microchanneling med MicroGold er, at MicroGolds nåle har kanaler. 

Produktet løber ned i huden gennem nålen og frigives på den valgte nålelængde. Med microneedling er nåle er solide og vi presser produktet ned under huden i stedet.


Med MicroGold kan vi effektivt behandle aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter og ar, samtidigden er fugtgivende og hudforyngende.

Hvordan forgår behandlingen?
MicroGold behandling skaber små, næsten usynlige huller, der tillader hyaluronsyre, vitaminer og andre effektive ingredienser kan let transporteres ind i huden, hvor der kan gavne og skabe langvarig effekt. Huden absorberer vækstfaktorerne og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af sin egen helingsproces.

Er MicroGold behandling sikker?
Ja, absolut! Denne avancerede form og udvikling af microneedling er sikker og kan anvendes i områder, hvor laserbehandlinger og dybtgående peeling normalt ikke udføres.

Der er sjældent brug for noget bedøvelsesmidler. De små Mikrokanaler lukkes inden for en time, så infektioner efter en behandling er meget sjældne.


Behandlingen kan udføres i kurer med 3-4 ugers intervaller.

Produkter der kan bruges sammen med MicroGold:

 • Hyaluronsyre er et blødt gelagtigt stof, som absorberer vand og fugt i dybden af huden i det behandlede område og giver forbedret fasthed, elasticitet og gør huden glattere.
 • Vækstfaktorer stimulerer huden til forbedret healing efter f.eks. laser og hjælper til at opretholde kollagen niveauer i huden.
 • Pigmentinhibitorer forhindrer melaninrespons. Kombineret med solbeskyttelse falder uønsket misfarvning.​

Kontraindikationer:

 • Aktiv acne
 • Blødningsforstyrrelse
 • Inflammeret rosacea
 • Epilepsi
 • Tendens til Keloid-dannelse ar
 • Vanskeligheder med diabetes (du skal først have et stabilt blodsukker)
 • Roaccutan behandling i de sidste 6 måneder (afhængig af hudtilstand)
 • Alvorlig dermatitis
 • Hyppig infektion i kroppen og / eller huden
 • Strålebehandling eller laserbehandling i området sidste år​
 • Gravid eller ammende
 • Blodfortyndende medicin
 • Forringet immunforsvar – kan forårsage infektioner efter behandling
 • Patienten bør ikke behandles med Botox eller lignende muskelafslappende midler 48 timer før MicroGold på grund af risikoen for fejljustering af injiceret toksin.
 • Mindst 2 uger mellem behandling med filler og behandling med
 • Micro Gold
 • Risiko for betændelse.
 • MicroGuld før og efter behandling​

tintas-massas-e-texturas-para-alvenaria-rio-de-janeiro-2873_238   instagram_245

​Kontakt

Maha Beauty Clinique

Adresse:

Struervej 13A, 7500 Holstebro​

Telefon:

24 81 81 53

E-mail:

info@mahabeautyclinique.dk

​CVR:​ 25331699

Åbningstider

Mandag:

Lukket

Tirsdag:

09:30 - 17:30

Onsdag:

09:30 - 17:30

Torsdag:

09:30 - 17:30

Fredag:

09:30 - 17:30

Lørdag:

10:00 - 15:00

Søndag:

Lukket